✓ Danmarks største udvalg inden for plankegulve

✓ Kun kvalitetsprodukter

✓ 70 års erfaring

Åbningstider

Mandag - torsdag: kl. 08.00 - 15.00
Fredag: kl. 08.00 - 13.00
Lørdag/Søndag: (ring evt. for aftale)

Vi anbefaler dog at man kontakt os, med henblik for en fremvisning, så vi kan afsætte den nødvendige tid til fremvisning og forklaring af produkterne.

Telefon: 64 48 11 88

Om Båring Gulve ApS

Lidt historie om Båring Gulve ApS

Båring Gulve er en produktionsvirksomhed på fyn, som har specialiseret sig i produktion og salg af massive trægulve. Virksomheden har i mere end 70 år solgt træforarbejdede varer til den danske byggeindustri, og har helt fra begyndelsen været kendetegnet ved høje kvalitetsprodukter.


Vores kunder spænder lige fra de helt store entreprenører til privatkunder i hele landet. Derudover sælger vi gulve til de fleste større trælaster i Danmark.

Vores visioner og mål

Vi skal producerer massive trægulve af høj kvalitet og vores mål er at lave Danmarks flotteste trægulve. For at kunne nå dette mål, mener vi det er vigtigt hele tiden at være på forkant med såvel den nationale som den internationale udvikling, og derfor rejser vi løbende til USA for at udvælge og udvikle vores råvarer i samarbejde med vores leverandører.


Inden for de senere år er der blevet væsentligt mere fokus på bæredygtige skovbrug. Som en følge heraf har vi naturligvis sikret os, at vores råvarer enten er FSC-certificeret eller har et Phytosanitary Certificate og Certificate of Origin, således at vi med sikkerhed ved, at vores produkter opfylder de krav som omverdenen stiller.

Slut med revner, lim og søm....

Produktets elasticitet gør, at svindrevner minimeres kraftigt og støjniveauet reduceres væsentligt. Download vores brochure for at læse mere.

GØR ET GODT KØB I ØJEBLIKKET PÅ FØLGENDE VARER:

27x280mm massivt pitch pine gulv i selectsortering. Pris pr. m2 incl. moms er kr. 549,00 - spar kr. 100,00.

​Lageradresse: Båring Gulve ApS · Rugårdsvej 160 · 5464 Brenderup · CVR: 27066747 · Telefon: 64 48 11 88 · Fax 64 48 18 50 · E-mail: mail@baaring.dk