✓ Danmarks største udvalg inden for plankegulve

✓ Kun kvalitetsprodukter

✓ 70 års erfaring

Åbningstider

Mandag - torsdag: kl. 08.00 - 15.00
Fredag: kl. 08.00 - 13.00
Lørdag/Søndag: (ring evt. for aftale)

Vi anbefaler dog at man kontakt os, med henblik for en fremvisning, så vi kan afsætte den nødvendige tid til fremvisning og forklaring af produkterne.

Telefon: 64 48 11 88

Plankegulv - vi tilbyder et stort sortiment

På denne side finder du en oversigt over de fleste af de forskellige typer plankegulv vi har i vores sortiment. Ved at klikke på billederne finder du yderligere oplysninger omkring de enkelte typer massive gulve. 

Massivt plankegulv i høj kvalitet

Alle vores plankegulve er massive hele vejen igennem og begrebet kvalitet følger samtlige typer af vores plankegulv fra start til slut i fremstillingsprocessen – lige fra indkøb af råvarer og til produktion og efterbehandling. Og selv om der ikke findes to træer som er ens, giver alle vores massive gulve - grundet vores grundighed i forbindelse med udvælgelse og indkøb af råvarer - altid et ensartet og harmonisk helhedsindtryk.


Få plankegulve efter dine ønsker

Alle vores typer af plankegulv behandles endvidere individuelt efter vores kunders ønsker – valg af behandling afhænger af, hvilken slidstyrke og farvenuance man ønsker fremhævet i det færdige plankegulv. Uanset hvilken behandling man vælger, vil dit plankegulv få en overflade, som gør det væsentligt mere smudsafvisende og meget nemmere at vedligeholde. 

Skulle du ønske yderligere information omkring et bestemt massiv plankegulv er du naturligvis velkommen til at kontakte os på telefon 64 48 11 88 eller skrive til os på mail@baaring.dk

Europæisk ask

med brunkerne

Amerikansk eg

select klarolie

Amerikansk rødeg

Slut med revner, lim og søm....

Produktets elasticitet gør, at svindrevner minimeres kraftigt og støjniveauet reduceres væsentligt. Download vores brochure for at læse mere.

GØR ET GODT KØB I ØJEBLIKKET PÅ FØLGENDE VARER:

27x280mm massivt pitch pine gulv i selectsortering. Pris pr. m2 incl. moms er kr. 549,00 - spar kr. 100,00.

​Lageradresse: Båring Gulve ApS · Rugårdsvej 160 · 5464 Brenderup · CVR: 27066747 · Telefon: 64 48 11 88 · Fax 64 48 18 50 · E-mail: mail@baaring.dk