Danmarks største udvalg inden for plankegulve

Vi har over 70 års erfaring med gulve. Hos Båring Gulve på Fyn finder du et af Danmarks største udvalg inden for ​massive plankegulve til en god pris.​

Se vores udvalg

Kom hurtigt gennem processen

Trægulv hos Båring med Danmarks største udvalg

Hos Båring Gulve finder du et af Danmarks største udvalg inden for massive plankegulve til en god pris. Vores placering på Fyn gør, at du let kan besøge os fra bl.a. Middelfart, Asperup og Odense.

Uagtet dine ønsker og behov for et trægulv, så har du en god mulighed for at finde netop det plankegulv, som vil passe bedst til din stil og din bolig.

Vi har mange forskellige træsorter fra lyst til mørkt:

Visse gulve kan enten leveres som natur-sortering eller som select-sortering. Der er meget få knaster i select-sortering, hvorimod der er flere i natur-sortering. Sidstnævnte er dog udbedret med Hot Melt.​

Hvorfor vælge os?​

Danmarks største udvalg​

Kun kvalitetsprodukter​

Over 70 års erfaring​

Kvalitet er nøgleordet i hele processen med trægulv

​Det er kun muligt at købe et trægulv af høj kvalitet hos os.

Begrebet kvalitet følger nemlig alle vores typer af trægulv fra start til slut i hele processen fra indkøb af råvarer og fremstilling til levering og efterbehandlingen af gulvene.

Den høje kvalitet i vores fremstillingsproces af trægulv gør, at kunderne altid modtager gulve med ensartede og harmoniske helhedsindtryk, selvom to træer ikke er ens.

​Kontakt os gerne for at aftale en fremvisning på trægulve

​Hvis du ønsker at få yderligere oplysninger om et trægulv priser, og hvis du ønsker en fremvisning, er du velkommen til at kontakte os hos Båring Gulve. Du kan ringe og tale med os på ​telefon: 64 48 11 88, eller du kan sende en e-mail til os på mail@baaring.dk .

Båring Gulve

Hos Båring Gulve på Fyn finder du et af Danmarks største udvalg inden for massive plankegulve til en god pris.

CVR: 27066747 

Kontakt

Rugårdsvej 160, 5464 Brenderup

Mandag - torsdag: 08.00 - 15.00​