Om Båring Gulve ApS

Lidt historie om Båring Gulve ApS

Båring Gulve er en produktionsvirksomhed på fyn, som har specialiseret sig i produktion og salg af massive trægulve. Virksomheden har i mere end 70 år solgt træforarbejdede varer til den danske byggeindustri, og har helt fra begyndelsen været kendetegnet ved høje kvalitetsprodukter.


Vores kunder spænder lige fra de helt store entreprenører til privatkunder i hele landet. Derudover sælger vi gulve til de fleste større trælaster i Danmark.

Vores visioner og mål

Vi skal producerer massive trægulve af høj kvalitet og vores mål er at lave Danmarks flotteste trægulve. For at kunne nå dette mål, mener vi det er vigtigt hele tiden at være på forkant med såvel den nationale som den internationale udvikling, og derfor rejser vi løbende til USA for at udvælge og udvikle vores råvarer i samarbejde med vores leverandører.


Inden for de senere år er der blevet væsentligt mere fokus på bæredygtige skovbrug. Som en følge heraf har vi naturligvis sikret os, at vores råvarer enten er FSC-certificeret eller har et Phytosanitary Certificate og Certificate of Origin, således at vi med sikkerhed ved, at vores produkter opfylder de krav som omverdenen stiller.

Hvorfor vælge os?

Danmarks største udvalg

Kun kvalitetsprodukter

Over 70 års erfaring

Ring mig op

Vil du ringes op og høre mere om vores gulve? Udfyld formularen her og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ingen revner, lim og søm...

Produktets elasticitet gør, at svindrevner minimeres kraftigt og støjniveauet reduceres væsentligt.

Download brochure

Båring Gulve

Hos Båring Gulve på Fyn finder du et af Danmarks største udvalg inden for massive plankegulve til en god pris.

CVR: 27066747 

Kontakt

Rugårdsvej 160, 5464 Brenderup

Mandag - torsdag: 08.00 - 15.00​