Lamelplankegulv til alle formål

​Hos Båring Gulve på Fyn kan vi lægge et massivt plankegulv eller et lamelplankegulv. Du kan finde et udvalg af de forskellige typer lamelplankegulv her på siden, herunder eksempler på de forskellige typer af plankegulv, vi laver. Du kan finde flere oplysninger om de enkelte gulve, hvis du klikker på billederne. Vi har Danmarks største udvalg, så hvad enten du kommer fra Asperup, Odense, Middelfart eller et andet sted i landet, er det værd at aflægge os et besøg. 

Kvalitet når du vælger et lamelplankegulv

​Alle vores plankegulve er massive hele vejen igennem og begrebet kvalitet følger fra start til slut i fremstillingsprocessen, uagtet hvilket gulv vi laver. Det gælder lige fra indkøb af råvarer til produktion og efterbehandling.

Selv om der ikke findes to træer, som er ens, får alle vores massive plankegulve i lamel altid et ensartet og harmonisk helhedsindtryk, eftersom vi udføre en grundigt arbejde, når vi udvælger træ og køber råvarer.

Alle vores gulve, det gælder både et massivt og et lamelplankegulv, bliver behandlet individuelt efter kundernes ønsker og behandlingen vælges ud fra kundens ønsker til slidstyrke og farvenuance i det færdige gulv. Dog sikrer alle gulvbehandlinger, at gulvet får en overflade, som bliver smudsafvisende og nemt at vedligeholde.

Kontakt os gerne for at få yderligere information om gulve

​Kontakt gerne os hos Båring Gulve, hvis du ønsker yderligere information om eksempelvis et lamelplankegulv. Du kan ringe til os på 64 48 11 88, men du kan også skrive til os på mail@baaring.dk. Derpå kan vi eventuelt aftale et møde, hvor vi drøfter dine muligheder med et lamelplankegulv.

Hvorfor vælge os?

Danmarks største udvalg

Kun kvalitetsprodukter

Over 70 års erfaring

Ring mig op

Vil du ringes op og høre mere om vores gulve? Udfyld formularen her og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ingen revner, lim og søm...

Produktets elasticitet gør, at svindrevner minimeres kraftigt og støjniveauet reduceres væsentligt.

Download brochure

Båring Gulve

Hos Båring Gulve på Fyn finder du et af Danmarks største udvalg inden for massive plankegulve til en god pris.

CVR: 27066747 

Kontakt

Rugårdsvej 160, 5464 Brenderup

Mandag - torsdag: 08.00 - 15.00​